Feyenoord moet oppassen voor 'rampzalig seizoen': 'Ik houd mijn hart vast'

Feyenoord moet oppassen voor 'rampzalig seizoen': 'Ik houd mijn hart vast'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 07:35wo 23-10-2019 om 07:35

Feyenoord kent tot nu toe een teleurstellend seizoen en de ploeg van Jaap Stam bivakkeert in het rechterrijtje van de Eredivisie. Oud-Feyenoorders Joop Hiele, Peter Houtman en Bennie Wijnstekers zien het niet meer goedkomen dit seizoen.

In de tijd van de drie voormalig Feyenoord-spelers zat de selectie van de Rotterdamse club vol met persoonlijkheden. Dat lijkt nu minder het geval te zijn. "De jongens die zich in de pers voordoen als leiders moeten ook op het veld gaan opstaan. Dat doen ze niet. En dan doel ik niet alleen op Steven Berghuis, er zijn wel meer jongens die meer kunnen brengen", begint Hiele tegen de NOS

Houtman ziet het verdere verloop van het seizoen somber in. "Tuurlijk, het zou best nog rechtgetrokken kunnen worden, maar je hebt al een dusdanige achterstand dat heel veel mensen hier bang zijn voor een rampzalig seizoen." Wijnstekers is het helemaal met hem eens. "Ik houd mijn hart vast."

Hiele denkt alvast vooruit en komt met een oplossing. "In het eerste jaar dat Giovanni van Bronckhorst hier trainer was, werd er met Dick Advocaat een kapitein bijgezet. Ook toen ging het niet jofel", doelt hij op het begin van Stam in De Kuip.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Feyenoord nog terugkomen in de Eredivisie dit seizoen?

Ja, een plek bij de eerste vier gaat ze wel lukken
26%
Nee, het seizoen is nu al verloren
74%
(1695 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws