Boskamp verwacht Stam-banneling terug in Feyenoord-basis: Die kent de ploeg

Boskamp verwacht Stam-banneling terug in Feyenoord-basis: "Die kent de ploeg"

31-10-2019 16:35
84

Jan Boskamp verwacht dat de entree van Dick Advocaat als hoofdtrainer van Feyenoord positieve gevolgen gaat hebben voor Jan-Arie van der Heijden. De verdediger speelde geen rol onder Jaap Stam, maar kan volgens Boskamp terug in de basis keren onder Advocaat.

"Ik denk dat Jan-Arie van der Heijden weer gaat spelen. Die kent de ploeg, weet wat-ie moet doen en kan opbouwen van achteruit. Ik weet niet wie daarvoor geslachtofferd wordt, maar ik denk dat hij terugkeert", zegt Boskamp in gesprek met VTBL. Spelers die niet fit genoeg zijn om twee keer per week te spelen krijgen het lastig onder Advocaat, denkt de analist. "Daar moet je bij Dick niet te vaak mee aankomen. Als je het gras niet wilt opvreten, of je been terugtrekt in een duel, dat heb je een heel slechte aan hem."

Wedden

Meer odds

Boskamp verwacht dat Advocaat Feyenoord weer op de rit gaat krijgen. "Omdat Dick vanuit een stevige organisatie gaat spelen. Hij gaat eerst de ploeg goed verdedigend neerzetten, zodat er niet veel ruimte wordt weggegeven, zoals tegen Ajax. Dat betekent waarschijnlijk dat het elftal minder ver naar voren gaat staan, maar dat is dan maar zo. Dick gaat niet voor de schoonheidsprijs, maar voor resultaat. En dat hebben we nodig."