'Denk dat er gevloekt is in huize Stengs toen Ihattaren zijn keuze bekend maakte'

'Denk dat er gevloekt is in huize Stengs toen Ihattaren zijn keuze bekend maakte'

Gepubliceerd: maandag 4 november 2019 om 07:15ma 04-11-2019 om 07:15

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 09:51vr 08-11-2019 om 09:51

Ajax wint op bezoek bij PEC Zwolle, AZ verslaat FC Twente na een vroege rode kaart voor Joël Drommel en PSV mag van geluk spreken dat het een punt pakt bij Sparta Rotterdam. Ook het debuut van Dick Advocaat als Feyenoord-trainer komt aan bod. Luister nu naar de nieuwe podcast van de Derde Helft!

Beluister op Apple Podcast

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

"PSV is een beetje in de war. Deze wedstrijd heeft wel bewezen hoe belangrijk Malen en Bergwijn zijn. Als die twee er niet zijn is het een beetje tam voorin. PSV werd op alle vlakken afgetroefd. Dick Advocaat wilde bij Feyenoord twee Nederlands sprekende spelers achterin hebben, Van der Heijden en Botteghin. Bij PSV stonden er twee Duitsers in, Schwaab en Baumgartl, maar is wist niet hoe dat ging. Ze hebben alles fout gedaan zo ongeveer."

"Wat mij opviel was hoeveel druk er op de schouders van Ihattaren werd gelegd. Die jongen komt terug van een blessure en hij wordt benaderd alsof hij de Messias is. Hij is zeventien, ik vind dat wel een beetje problematisch." Ihattaren koos zondag voor het Nederlands elftal, iets dat de heren als goed nieuws zien. "Ik hoorde Koeman zeggen dat hij op de korte termijn alleen op de rechterflank aan bod zou kunnen komen."

Stengs
Het nieuws dat Ihattaren voor Oranje kiest gaat waarschijnlijk een felle concurrentiestrijd opleveren met AZ-speler Calvin Stengs. "Ik denk dat er zeer gevloekt is in huize Stengs vanochtend (zondagochtend, red.) toen Ihattaren zijn keuze bekend maakte. Dit gaat 58 interlands schelen voor Stengs uiteindelijk. Anders was hij de komende jaren de rechtsbuiten geweest."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws