Ten Hag stapt in vliegtuig: Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR

Ten Hag stapt in vliegtuig: "Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 08:54ma 11-11-2019 om 08:54

Erik ten Hag reist maandag af naar het Zwitserse Nyon, waar hij deelneemt aan het UEFA Elite Clubcoaches Forum. Ook Jürgen Klopp. Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti en Maurizio Sarri geven acte de présence.

Dat meldt de Volkskrant. Ten Hag behoort inmiddels ook tot de elitegroep in zijn vak. "We zullen praten over tal van technische onderwerpen", zegt Ten Hag over de vergadering. "Het zal ook gaan over de transferperiode en de VAR. Ik zal een aantal ervaringen inbrengen."

'De wedstrijd tegen Chelsea (4-4) zal wel voorbijkomen, met de volgens Ten Hag abominabele arbitrage', schrijft de Volkskrant. De Ajax-trainer uitte harde kritiek op scheidsrechter Gianluca Rocchi en de VAR, nadat Daley Blind en Joël Veltman kort achter elkaar hun tweede gele kaart kregen.

Ten Hag zal hoe dan ook met een goed gevoel afreizen naar Nyon. Ajax was zondag veel te sterk voor FC Utrecht, dat met 4-0 naar huis werd gestuurd. Donny van de Beek (tweemaal), Dusan Tadic en Lisandro Martínez maakten de doelpunten in de Johan Cruijff Arena.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws