'Oud-Ajacieden zijn op weg naar transfervrije exit bij Tottenham Hotspur'

'Oud-Ajacieden zijn op weg naar transfervrije exit bij Tottenham Hotspur'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 08:41vr 15-11-2019 om 08:41

Het ziet er vooralsnog naar uit dat Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Christian Eriksen transfervrij zullen vertrekken bij Tottenham Hotspur. De drie oud-Ajacieden kunnen hun contract verlengen in Londen, maar handtekeningen zijn nog niet gezet.

Tottenham vreest dat Vertonghen, Alderweireld en Eriksen gratis de deur uitlopen. Dat schrijven Engelse boulevardmedia en De Telegraaf. Tottenham moet nog maar afwachten of de spelers ingaan op nieuwe contractvoorstellen. 

Alderweireld (31) en Vertonghen (33) worden een dagje ouder en kunnen na dit seizoen nog een financieel aantrekkelijke transfer maken. Eriksen (27) zou niet blij zijn met het afketsen van een transfer naar Real Madrid. Om die reden lijkt de Deen niet happig op een contractverlenging bij Tottenham. Eriksen speelt al zes jaar in Engeland.

De oud-Ajax-spelers zitten in hetzelfde schuitje als Danny Rose. De linksback heeft nog maar een contract voor anderhalf jaar, maar heeft van technisch directeur Daniel Levy nog geen nieuw contract aangeboden gekregen en gaat die waarschijnlijk ook niet krijgen. Rose (29) liet vervolgens weten dat hij niet tegen zijn wensen verkocht wil worden en zijn contract af laat lopen. 

Of Alderweireld en Vertonghen openstaan voor een terugkeer naar Ajax zal moeten worden afgewacht. Ajax-watcher Mike Verweij en Valentijn Driessen van De Telegraaf vertelden donderdag in de podcast van hun krant dat Ajax ze transfervrij binnen moet zien te halen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws