Advocaat wil versterkingen in winterstop: 'Geen zin om met zo'n sik rond te lopen'

Advocaat wil versterkingen in winterstop: 'Geen zin om met zo'n sik rond te lopen'

27-11-2019 18:03 Laatste update: 18:35
50

Dick Advocaat kampt met de nodige personele problemen in aanloop naar de wedstrijd tegen Rangers van aanstaande donderdag. Waarschijnlijk spelen Rick Karsdorp, Edgar Ié, Ridgeciano Haps en Nicolai Jörgensen niet mee.

"Je moet het nemen zoals het is. Ik kan er niets aan doen, dan heeft het geen zin om met zo'n sik rond te lopen", begint Advocaat tijdens de persconferentie voor de Europa League-wedstrijd. "Het feit is wel dat ik vier weken bezig ben en nog geen enkele keer gericht heb kunnen trainen. Het is al een tijdje zo dat we continu blessures hebben."

Wedden

Meer odds

De trainer is blij met de komst van Frank Arnesen bij de club en hoopt zo snel mogelijk nieuwe spelers te mogen verwelkomen. "Er moet toch iets gebeuren. Dat is gewoon zo, in alle eerlijkheid. Dat zal ik wel weer over me heen krijgen, dat is dan niet anders. Het is in ieder geval goed dat er een technisch directeur is aangesteld en ook een algemeen directeur (Mark Koevermans, red.)."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Rangers begint donderdag om 18:55 uur. Damir Skomina is de scheidsrechter bij de wedstrijd in De Kuip. Het eerste duel tussen beide teams eindigde in een 1-0 overwinning voor Rangers.