'Er zijn ook spelers bij PSV die niet spelen en die hebben reden om boos te zijn'

'Er zijn ook spelers bij PSV die niet spelen en die hebben reden om boos te zijn'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 11:04ma 02-12-2019 om 11:04

Intern neemt de ontevredenheid over trainer Mark van Bommel toe. Dat zegt Rik Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, na afloop van de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd bij FC Emmen. De trainer zit volgens de journalist echt in zwaar weer.

In de interviews na afloop geven spelers aan nog achter hun trainer te staan. "Heb jij ooit een speler gehoord die na de wedstrijd een trainer afbrandt?", vraagt Elfrink zich op de site van het Eindhovens Dagblad af. "Nee, dat is kletskoek. De basisspelers zullen wel achter Van Bommel staan, maar in deze groep zitten ook ontevreden spelers die niet spelen. Ze hebben ook alle reden om ontevreden te zijn. De keuzes van Van Bommel in de afgelopen weken zijn te betwisten."

De wijze waarop de oefenmeester van PSV de slechte serie van zijn team met de mantel der liefde bedekt kan ook niet op goedkeuring rekenen van de journalist van het ED. "Ik bewonder zijn roze bril", legt hij uit. "Dat je door een rood-witte bril naar een wedstrijd kijkt snap ik wel, maar dit is geen rood-wit meer. Dit is roze."

"Zelfs voor een subtopper is het niet acceptabel om hier 1-1 te spelen", vervolgt Elfrink zijn verhaal. "Als een topclub kun je je niet vasthouden aan één goede helft tegen Emmen en Heerenveen in negen wedstrijden. Je mag van PSV toch wel iets meer verwachten?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws