Weerzien met Ajax: Ik ga echt niet zo hard juichen als tegen PSV!

Weerzien met Ajax: "Ik ga echt niet zo hard juichen als tegen PSV!"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 15:11do 05-12-2019 om 15:11

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 15:31do 05-12-2019 om 15:31

Voor Ché Nunnely heeft de competitiewedstrijd tussen Ajax en Willem II van vrijdagavond extra lading. De twintigjarige aanvaller speelde jarenlang in Amsterdam.

Het wordt voor Nunnely de eerste keer in een volle Johan Cruijff Arena. "Of ik ga juichen als ik scoor? Poeh.. Weet ik nog niet..", zegt hij tegen Ajax Showtime. "Of ik moet met een omhaal scoren of zo. Maar ik denk anders gewoon heel ingetogen. Ik ga niet op m'n knieën glijden, zeg maar. Ik ga echt niet zo hard juichen als tegen PSV!"

"Ik heb mijn hele leven bij Ajax gespeeld, de club is altijd goed voor mij geweest. Ik wil gewoon respect tonen naar Ajax. Respectloos is een groot woord, maar uitbundig juichen zou ik niet erg respectvol vinden van mijzelf. Als ik een wereldgoal maak en ik kan mezelf niet inhouden, dan alvast sorry daarvoor."

Vrijdagavond staat Nunnely tegenover Nicolás Tagliafico. "Hij is een hele goede back. Hij speelt ook niet voor niets in het nationale elftal van Argentinië. Maar je moet daar op dat moment gewoon schijt aan hebben en je eigen ding doen. Ik kijk nu niet per se extra naar hem, want ik kijk sowieso al naar elke wedstrijd van Ajax en weet dus hoe Tagliafico speelt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws