Immers na 'mooi signaal' uit China: 'Hadden ze weekje eerder mee moeten zijn'

Immers na 'mooi signaal' uit China: 'Hadden ze weekje eerder mee moeten zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 22:10za 07-12-2019 om 22:10

Lex Immers spreekt van een 'moeilijke' week bij ADO Den Haag. Het clubicoon zag trainer Fons Groenendijk opstappen, waarna het thuisduel met FC Twente zaterdag in een doelpuntloze remise eindigde.

"Ik moet zeggen dat ik het er best lastig mee heb gehad dat Fons wegging", zegt Immers tegen FOX Sports. "Het was zo dat ik eigenlijk niet achter zijn beslissing stond, omdat ik vond dat het seizoen nog niet verloren is. Ik heb het daar lastig mee gehad."

Verrast door de beslissing van Groenendijk is de middenvelder desondanks niet. "Natuurlijk zie je het aankomen. Anderzijds denk je: trek het door tot de winterstop. Maar ik kan zijn gevoel ook prima begrijpen. Als hij het gevoel heeft als trainer dat hij aan een dood paard trekt, dan vind ik ook dat je de eer aan jezelf moet houden. Maar het is jammer, ik had liever gehad dat hij sowieso tot de winterstop was gebleven."

Volgens Immers is er niet veel veranderd met de aanstelling van interim-trainer Dirk Heesen. "Dirk legt iets meer de nadruk op hard werken en zit er iets korter op. Hij is misschien net iets strenger, omdat dat in deze fase nodig is. Als een trainer opstapt is dat een teken dat er dingen moeten veranderen."

Dat uitgerekend daags na het vertrek van Groenendijk bekend werd dat eigenaar United Vansen de portemonnee wil trekken voor aanwinsten, vindt Immers 'jammer'. "Dat is een mooi signaal, maar misschien hadden we daar een weekje eerder mee moeten zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws