'Dat heb je nu minder met Lang, Promes in het team is heel belangrijk'

'Dat heb je nu minder met Lang, Promes in het team is heel belangrijk'

Gepubliceerd: maandag 9 december 2019 om 15:25ma 09-12-2019 om 15:25

Het meespelen van Quincy Promes bij Ajax tegen Valencia is volgens Hedwiges Maduro van groot belang. De voormalig speler van beide club geeft aan dat Promes er met zijn snelheid voor zorgt dat tegenstanders anders spelen tegen de ploeg uit Amsterdam.

"Hij heeft heel veel snelheid, dus als tegenstander ga je je een beetje aanpassen", zo vertelt Maduro in Kick-Off van De Telegraaf. "Dan ga je misschien toch een metertje verder naar achteren lopen. Dat heb je nu minder met Noa Lang bijvoorbeeld, Promes in het team is echt heel belangrijk."

Maduro is er van overtuigd dat Ajax een goede kans maakt tegen Valencia. Hij ziet de Amsterdammers als de favoriet tijdens de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. "Ajax is thuis erg sterk normaal gesproken, ook in de Champions League. Maar Valencia heeft een hele goede ploeg, ook om tegen Ajax te voetballen. Het wordt een lastige wedstrijd voor Ajax."

Dani Parejo is de gevaarlijkste speler aan Valencia-zijde, zo denkt de voormalig middenvelder. "Hij is de echte regisseur, de passer ook in het team. Maar ook Rodrigo, een hele goede spits. Spaans internationals, dat zegt voldoende. Ze hebben genoeg kwaliteiten om Ajax pijn te doen."

Poll

Wat wordt het dinsdag bij Ajax-Valencia?

(1159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws