Ajax-openbaring van Driessen: 'De twijfel heeft toegeslagen, zeker na Willem II'

Ajax-openbaring van Driessen: 'De twijfel heeft toegeslagen, zeker na Willem II'

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 10:52di 10-12-2019 om 10:52

In de aanloop naar het cruciale Champions League-treffen tussen Ajax en Valencia is men bij de Amsterdammers lang niet zeker van de goede afloop. De laatste twee Eredivisie-wedstrijden en het niet kunnen meespelen van Promes maken de beleidsbepalers van Ajax onzeker.

De wedstrijd tegen Valencia van dinsdagavond wordt spannend voor bestuur, spelers en staf van Ajax. "De twijfel heeft wel toegeslagen", openbaart Valentijn Driessen van de Telegraaf bij Voetbalpraat. "Zeker na de eerste helft bij FC Twente en nu de verliesbeurt tegen Willem II. En dan kan Promes ook nog eens niet meedoen.."

Vooral het ontbreken van Promes zou Ajax wel eens op kunnen breken, denkt de chef voetbal van de ochtendkrant. "Dat is een belangrijke speler gebleken, zeker om Hakim Ziyech optimaal te kunnen laten renderen. Het wordt billenknijpen voor Ajax."

Om 21.00 wordt er in de Johan Cruijff Arena afgetrapt voor het laatste groepsduel in de Champions League. Ajax heeft minstens een gelijkspel nodig tegen de Spanjaarden om na de jaarwisseling ook nog in het miljardenbal actief te zijn. Als Valencia wint in Amsterdam, moet Ajax hopen op een stunt van Lille bij Chelsea.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws