Zaakwaarnemer Lang reageert op teksten Van Halst: 'Op de man, niet erg fair'

Zaakwaarnemer Lang reageert op teksten Van Halst: 'Op de man, niet erg fair'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 18:23wo 11-12-2019 om 18:23

Bart Baving – de zaakwaarnemer van Ajacied Noa Lang – vindt de kritiek van Jan van Halst op zijn cliënt niet terecht. De Ziggo Sport-analist liet dinsdagavond weten dat hij zijn bedenkingen had bij de houding van Lang, nadat die gewisseld werd.

Van Halst vond de reactie van Lang een vorm van 'raar gedrag', liet hij weten tijdens de analyses van Ajax-Valencia. "Doe gewoon normaal." Baving vindt deze teksten van Van Halst 'wel erg op de man en niet helemaal fair', laat hij weten aan Ajax Showtime. "Noa is altijd vrij puur in zijn reactie en heeft nog wel eens moeite om zijn emoties te verbergen. De vraag is echter hoe zwaar je daaraan moet tillen."

Baving beantwoordt hem zelf met een wedervraag. "Sport is emotie en bij een teleurstellend optreden mag je toch wel wat van emotie laten blijken?", stelt de zaakwaarnemer. Volgens Baving had Lang enorm uitgekeken naar zijn basisdebuut in de Champions League, dat echter uitliep op een deceptie. "De teleurstelling die daarbij komt kijken, geldt natuurlijk niet alleen voor Noa, maar voor de hele ploeg en technische staf."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij de kritiek op Lang terecht?

(2164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws