Valencia-trainer laat Cillessen beven: 'Jaime is van Valencia-niveau'

Valencia-trainer laat Cillessen beven: 'Jaime is van Valencia-niveau'

Gepubliceerd: woensdag 11 december 2019 om 20:33wo 11-12-2019 om 20:33

Albert Celades laat weten dat Jaime Doménech een serieuze kans maakt op een basisplaats bij Valencia. Dat zou ten koste gaan van Jasper Cillessen. Doménech speelde tegen Ajax een uitstekende wedstrijd, terwijl Cillessen zich de laatste weken niet altijd van zijn beste kant liet zien.

"Jaume heeft net zoveel kansen als de anderen", zegt Celades tegen Superdeportes. "Het zal van hem afhangen. We sluiten niemand uit en denken over iedere positie na. De strijd ligt volledig open en we kunnen niemand een basisplaats beloven. Dat geldt ook voor de keepers."

Domenech heeft zich tegen Ajax kunnen onderscheiden. "We zijn blij voor hem, tegen Getafe en Osasuna had hij het moeilijk. Wij bleven rustig. We weten waar zijn kwaliteiten liggen."

"Jasper heeft tot nu toe de meeste wedstrijden gespeeld, maar wij weten dat Jaume van Valencia-niveau is. We kunnen alleen maar positief over hem zijn. Hij heeft niet de kansen gekregen die hij verdient, maar hij staat er persoonlijk en sportief toch heel goed op."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws