Van Bommel hoopt op langere samenwerking: Mij kan die wel goed helpen

Van Bommel hoopt op langere samenwerking: "Mij kan die wel goed helpen"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 10:44do 12-12-2019 om 10:44

Mark van Bommel zou graag nog een tijdje samenwerken met Bert van Marwijk. De schoonvader van de PSV-trainer liet woensdag weten dat hij het trainersvak waarschijnlijk vaarwel gaat zeggen.

Van Marwijk (67) zet zo goed als zeker een punt achter zijn carrière na zijn ontslag bij de Verenigde Arabische Emiraten. "Als je z'n leeftijd ziet, snap ik wel dat hij niet meer elke dag op het veld wil staan", zegt Van Bommel over zijn schoonvader in gesprek met FOX Sports. "Mij kan die wel goed helpen. Ik hoop dat we nog wel een tijdje met elkaar samen kunnen werken."

Van Marwijk was in het verleden werkzaam bij Fortuna Sittard, Feyenoord, Borussia Dortmund, Hamburger SV, Nederland, Saudi-Arabië en Australië. "De kans dat ik nog wat ga doen is heel erg klein", zei hij deze week tegen RTL. "Ik vind het alleen moeilijk om te zeggen dat ik er helemaal mee stop, want dat is zo definitief. Ik ben niet het type dat daarop terugkomt, dus als ik dat zeg dan kóm ik ook niet meer terug. De kans is klein dat ik wat ga doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws