Willem II en middenvelder per direct uit elkaar: 'Aangegeven terug te willen'

Willem II en middenvelder per direct uit elkaar: 'Aangegeven terug te willen'

27-12-2019 18:45 Laatste update: 19:25
7

Jhonny Quiñónez komt niet meer in actie voor Willem II. De speler en de ploeg uit Tilburg nemen na een half jaar alweer afscheid van elkaar, na een teleurstellende eerste seizoenshelft van de Ecuadoriaan.

Quiñonez keerde na de laatste wedstrijd van Willem II voor de winterstop al terug naar Ecuador en in goed overleg hebben de club en de speler besloten zonder elkaar verder te gaan. Quiñonez sluit in zijn geboorteland aan bij zijn oude ploeg SD Aucas, die hij in september nog verliet om het avontuur in Nederland aan te gaan.

Wedden

Meer odds

"Het verblijf van Jhonny bij Willem II is niet wat we ervan hoopten en verwachtten", begint technisch directeur Joris Mathijsen op de clubwebsite. "Hij heeft aangegeven graag terug te willen naar Ecuador. Na overleg met Jhonny zijn we dan ook tot de logische conclusie gekomen dat het voor beide partijen beter is dat hij terugkeert bij SD Aucas."  

Willem II kent tot nu toe een uitermate goed seizoen in de Eredivisie. De club ging als nummer vier de winterstop in en won in de eerste seizoenshelft van onder meer PSV (2-1) en Ajax (2-0).