'Juventus en Haaland bereiken mondeling akkoord, Raiola speelt belangrijke rol'

'Juventus en Haaland bereiken mondeling akkoord, Raiola speelt belangrijke rol'

28-12-2019 08:04
29

Het lijkt erop dat Erling Braut Haaland zijn carrière daadwerkelijk gaat vervolgen in Italië. Italiaanse media melden eerder al dat Juventus de strijd had gewonnen van AC Milan en ook in Engeland lijkt het besef door te dringen dat de Noorse sensatie op weg is naar De Oude Dame.

Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Haaland zijn handtekening onder een contract bij Juventus gaat zetten, zo meldt Tuttosport. Volgens het Italiaanse medium zijn beide partijen tijdens de kerstdagen een aantal keer goed met elkaar in gesprek geweest en is daarbij een mondelinge overeenkomst gesloten.

Mino Raiola speelde een grote rol in de onderhandelingen. De zaakwaarnemer heeft goede contacten bij Juventus na de succesvolle onderhandelingen over een overstap van Matthijs de Ligt naar Turijn. Haaland kan bij Juventus bijna acht miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Naast Juventus waren volgens de geruchten ook Manchester United, Borussia Dortmund en RB Leipzig bereid om en nabij de 30 miljoen euro te betalen.