'Real Madrid toont in navolging van Ajax interesse in Braziliaans wonderkind'

'Real Madrid toont in navolging van Ajax interesse in Braziliaans wonderkind'

Gepubliceerd: zaterdag 28 december 2019 om 20:54za 28-12-2019 om 20:54

Real Madrid zit Ajax mogelijk dwars in de strijd om het Braziliaanse wonderkind Reinier Jesus Carvalho. De Spaanse grootmacht heeft geïnformeerd naar de zeventienjarige aanvallende middenvelder van Flamengo, meldt Globoesporte.

Volgens het Braziliaanse medium staat Reinier er zeer goed op bij Real Madrid, dat wilde weten wat de toekomstplannen van de jeugdinternational zijn. Het feit dat Reinier een transferclausule van 35 miljoen euro in zijn contract heeft staan, maakt hem extra interessant. De Koninklijke toonde met Vinícius Júnior en Rodrygo al aan dat het bereid is om te investeren in Braziliaans toptalent. Beide aanvallers kostten liefst 45 miljoen euro.

Ajax werd vorige maand in verband gebracht met Reinier. Volgens De Telegraaf hoopt de Eredivisie-kampioen de Europese grootmachten af te troeven. Directeur spelersbeleid Marc Overmars zou zich zelfs als eerste voor de creatieve middenvelder hebben gemeld. Reinier viert op 2 januari zijn achttiende verjaardag, waarna hij de oversteek naar Europa mag maken. Hij geldt als één van de grootste talenten van Brazilië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws