Eindhovens Dagblad: belangstelling voor Zoet, PSV-doelman gaat strijd aan

Eindhovens Dagblad: belangstelling voor Zoet, PSV-doelman gaat strijd aan

30-12-2019 07:08
82

Jeroen Zoet staat in de belangstelling van andere clubs. Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandag. Een vertrek bij PSV lijkt echter niet aan de orde.

Zoet werd in november gedegradeerd tot tweede doelman door Mark van Bommel. Mogelijk biedt de aanstelling van interim-trainer Ernest Faber tot het einde van het seizoen nieuwe mogelijkheden voor de 28-jarige doelman, die zaterdag gewoon met PSV meegaat naar Qatar. Zoet is tijdens het trainingskamp van plan de concurrentiestrijd aan te gaan met Lars Unnerstall.

Volgens het Eindhovens Dagblad is 'de voorbije periode' belangstelling getoond voor Zoet, maar kiest de Oranje-international er voorlopig voor om 'de sportieve strijd aan te gaan' met Unnerstall. Hij kan zich op het trainingskamp van PSV in Qatar laten zien aan Faber. Waarschijnlijk krijgt Zoet, net als Unnerstall en derde doelman Robbin Ruiter, de kans om zich te laten zien in de twee vriendschappelijke duels.

Faber liet anderhalve week geleden weten dat de rol van Zoet bij PSV nog niet is uitgespeeld. "Hij heeft het hier zes jaar prima gedaan. Ik hoop dat hij bij ons blijft. Hij is goed genoeg om onder de lat te staan bij deze club."