Raiola: 'Ik heb een stapel verzoeken, maar ze willen hem niet verkopen'

Raiola: 'Ik heb een stapel verzoeken, maar ze willen hem niet verkopen'

Gepubliceerd: woensdag 1 januari 2020 om 17:14wo 01-01-2020 om 17:14

De verwachtingen waren hooggespannen, maar Moise Kean moet zijn weg nog zien te vinden bij Everton. Zaakwaarnemer Mino Raiola maakt zich ondanks nul goals in veertien Premier League-optreden nog geen enkele zorgen.

Everton maakte afgelopen zomer 32 miljoen euro over naar Juventus, maar Kean voldeed nog niet. Onlangs kwam hij nog in het nieuws toen interim-manager Duncan Ferguson hem wisselde tijdens een invalbeurt. "Everton is niet gelukkig met hem, ze zijn in de wolken", repliceert Raiola in een interview met La Repubblica.

"Ze weten dat het een kwestie van tijd is voordat hij gaat presteren. De technische en fysieke eisen zijn in de Premier League een stuk hoger. In de Serie A wordt je daar niet niet voldoende op voorbereid als speler. Kean lijkt wat dat betreft op Mario Balotelli, een vroegtijp talent die stappen heeft overgeslagen in zijn ontwikkeling en daarvoor ook de prijs moet betalen."

Kean staat er echter goed op, bezweert Raiola. "Ik heb een stapel verzoeken voor hem op mijn bureau liggen. Everton is er echter niet op uit om hem te verkopen. Ze willen hem niet tussentijds laten gaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws