'Ik heb ruim vijfeneenhalf jaar fantastisch kunnen werken bij Feyenoord'

'Ik heb ruim vijfeneenhalf jaar fantastisch kunnen werken bij Feyenoord'

03-01-2020 11:59
23

Feyenoord heeft het vertrek van Arno Philips bevestigd. De fysieke trainer gaat Giovanni van Bronckhorst achterna en tekent bij het Chinese Guangzhou R&F. Philips maakte vijf jaar lang deel uit van de technische staf van Feyenoord en wordt vervangen door Rick Cost, die afkomstig is van de Feyenoord Academy.

"Ik heb hier ruim vijfeneenhalf jaar fantastisch kunnen werken. Binnen de club was al langer bekend dat ik de ambitie had om nog een keer in het buitenland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die kans komt nu voorbij", legt Philips uit in een reactie op de clubsite van Feyenoord. "Ik zal altijd met een fijn gevoel aan mijn collega’s en mijn tijd hier terug blijven denken en wens iedereen veel succes voor in de toekomst."

Philips wordt vervangen door Cost. Technisch directeur Sjaak Troost is daar blij mee. "Mooi dat na het vertrek van een goede en gewaardeerde collega uit de technische staf er opnieuw iemand vanuit de Academy klaarstaat om dit op te vangen."

"Zowel de persoon als de vele goede kwaliteiten op fysiek gebied van Rick Cost zijn bij ons bekend. We wensen Arno heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en bedanken hem bovenal voor zijn niet te onderschatten bijdrage in de afgelopen jaren."