'Amrabat heeft clubs voor het uitkiezen: Italiaanse top jaagt op handtekening'

'Amrabat heeft clubs voor het uitkiezen: Italiaanse top jaagt op handtekening'

08-01-2020 12:34 Laatste update: 12:38
17

Napoli aast al weken op de handtekening van Sofyan Amrabat, maar het rijtje clubs dat achter de middenvelder aanzit wordt steeds groter. Zo zouden er nu nog drie Italiaanse clubs interesse hebben in Amrabat.

Volgens Voetbal International hebben ook AC Milan, Inter en Fiorentina zich bij Hellas Verona gemeld voor Amrabat, die een goed seizoen draait in de Serie A. Maar Napoli zou nog altijd de beste papieren hebben op de komst van de voormalig speler van onder meer FC Utrecht en Feyenoord.

Napoli zou de deal snel rond willen maken en sprak naar verluidt al met de zaakwaarnemer van Amrabat. Tot een akkoord kwam het nog niet, maar Napoli zou in ieder geval bereid zijn om 18 miljoen euro over te maken naar Hellas Verona.

Mocht Amrabat deze transferperiode voor een nieuwe club tekenen, dan kan hij sowieso pas in de zomer de overstap maken. De Marokkaanse middenvelder kwam dit seizoen namelijk ook al in actie voor zijn vorige werkgever Club Brugge, waardoor hij dit seizoen niet voor nog een andere club uit kan komen. Toch zouden de Italiaanse topclubs nu al zaken willen doen met Hellas Verona en Amrabat, die dit seizoen tot 16 optredens in de Serie A kwam.