Stegeman was 'timide' na alcohol-incident: 'Hij begint weer praatjes te krijgen'

Stegeman was 'timide' na alcohol-incident: 'Hij begint weer praatjes te krijgen'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 21:20wo 08-01-2020 om 21:20

John Stegeman, trainer van PEC Zwolle, is na een voor hem teleurstellend 2019 weer de oude. De oefenmeester veroorzaakte een ongeval met te veel drank op en kon met de Blauwvingers nog geen onuitwisbare indruk maken in de Eredivisie.

Dat was een tijdje aan de trainer te merken, stelt technisch manager Mike Willems. "In de periode na het incident was John wat timide", meldt hij tegenover RTV Oost. "Maar sinds een aantal maanden heeft hij dat wel weer achter zich gelaten. Daar hebben we veel met hem over gesproken. Hij voelde de steun van de club, de staf en de spelers."

Dat heeft ervoor gezorgd dat Stegeman weer 'de oude' is. "Ik weet niet of je hem nu gezien hebt, maar hij is weer net zo passievol als toen hij bij ons begon", maakt Willems duidelijk. "Hij begint weer praatjes te krijgen. Nu nog een paar punten, dan komt het helemaal goed."

Op dit moment staat PEC op de vijftiende plaats in de Eredivisie, maar de ploeg van Stegeman is nog allesbehalve veilig. De voorsprong op de zestiende stek, momenteel in handen van VVV, is slechts één punt. ADO, de nummer zeventien van de ranglijst, staat drie punten achter PEC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws