Zoet reageert voor het eerst na opvallende transfer: Het is vrij snel gegaan

Zoet reageert voor het eerst na opvallende transfer: "Het is vrij snel gegaan"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 17:23di 14-01-2020 om 17:23

Jeroen Zoet heeft voor het eerst gereageerd op zijn opvallende overstap naar FC Utrecht. De doelman was bij PSV gedegradeerd tot tweede doelman en wil met het oog op het EK van aankomende zomer wekelijks minuten maken om in beeld te blijven bij bondscoach Ronald Koeman.

Zoet tekende dinsdag een huurcontract tot het einde van het seizoen bij Utrecht. Voor de winterstop besloot Mark van Bommel om hem uit het PSV-elftal te halen. Dat hakte erin bij de doelman, die geen gelukkige periode kende. "Ik denk dat iedereen mijn situatie kent. Ik wilde graag spelen en Utrecht heeft mij die kans geboden", zegt Zoet tegen Utrecht TV.

"Het is vrij snel gegaan vandaag. Ik heb gesproken met de trainer en technisch directeur (John van den Brom en Jordy Zuidam, red.). Ik had een goed gevoel en heb zin om hier aan de slag te gaan. We moeten zorgen dat we Europees voetbal halen."

Zoet weet dat hij zijn best moet doen om een basisplaats af te dwingen. "Natuurlijk moet ik presteren en het waarmaken. Ik heb ook nog andere doelen: aan het einde van het seizoen naar het EK en laten zien dat ik kan keepen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws