Chong mist vertrouwen van Solskjaer bij Man United: 'Hij heeft andere opvattingen'

Chong mist vertrouwen van Solskjaer bij Man United: 'Hij heeft andere opvattingen'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 13:28wo 22-01-2020 om 13:28

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 13:44wo 22-01-2020 om 13:44

Tahith Chong kan Manchester United komende zomer verlaten. De jonge Nederlander komt niet voor in de plannen van manager Ole Gunnar Solksjaer terwijl de clubleiding zijn contract graag zou willen verlengen.

In gesprek met Voetbal International laat Erkan Alkan, de zaakwaarnemer van Chong, weten dat de speler verder kijkt. "Hij is op een punt gekomen dat hij voelt dat-ie zo niet meer verder komt. Dan is het tijd om verder te kijken."

Dat heeft vooral te maken met de geringe speeltijd die er voor Chong is weggelegd op Old Trafford. Volgens VI wil de clubleiding van Manchester United graag verlengen met het talen, maar manager Solksjaer lijkt vooralsnog geen fan van Chong te zijn. "Die heeft andere opvattingen over Tahith dan de leiding. Een trainer denkt aan zichzelf, ik aan mijn speler", aldus zaakwaarnemer Alkan.

Onder meer Juventus en Internazionale zouden interesse hebben om Chong over te nemen van The Red Devils, om hem vervolgens te verhuren. Dat kan een interessante optie zijn voor de Nederlander, zo denkt Alkan. "Belangrijkste is dat de club een goed plan voor hem heeft, zodat Tahith zich in een goede omgeving verder kan ontwikkelen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws