PSV wil Ouwejan hebben: 'Dit neem ik AZ kwalijk, ik heb altijd alles gegeven'

PSV wil Ouwejan hebben: 'Dit neem ik AZ kwalijk, ik heb altijd alles gegeven'

Gepubliceerd: zaterdag 25 januari 2020 om 23:13za 25-01-2020 om 23:13

Thomas Ouwejan is niet blij met de handelswijze van AZ. De linksback staat in de belangstelling van PSV en kan per direct naar Eindhoven vertrekken, maar de beleidsbepalers van AZ willen daar niet mee akkoord gaan.

AZ wil de concurrentie niet sterker maken, tot ontevredenheid van Ouwejan. "Dit neem ik AZ kwalijk", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Dit is mijn dertiende jaar bij AZ. Ik heb altijd alles gegeven. Ik heb hier een zwaar halfjaar gehad. Ik heb twee seizoenen alles gevoetbald. Dan valt het rauw op je dak dat je nu bijna niks meer speelt. Nu komt PSV. Dit is zo’n mooie kans voor mij. Dan is het jammer dat AZ er zo mee omgaat."

De Eindhovenaren legden al contact met de entourage rond Ouwejan. "Ze willen me volgens mij huren, met een optie tot koop", vertelt de linksback. "Je kunt het vanuit verschillende kanten bekijken. AZ denkt: we gaan onze concurrentie niet sterker maken en willen onze eigen selectie behouden. Ik sta er zo in: ik maak hier zo weinig minuten en krijg nu een mooie kans. Gun het mij. Ik zie ook wat er gebeurt bij PSV. Daar liggen mogelijkheden op de linksback. Dat zie ik zitten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws