PSV wil met Bergwijn-miljoenen transfermarkt op: 'Ervaring en leiderschap'

PSV wil met Bergwijn-miljoenen transfermarkt op: 'Ervaring en leiderschap'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 09:24ma 27-01-2020 om 09:24

Laatste update: maandag 27 januari 2020 om 09:25ma 27-01-2020 om 09:25

Ernest Faber hoopt in de winterse transferperiode nog op versterkingen voor PSV. Als Steven Bergwijn níet wordt verkocht, is er volgens de interim-trainer geen budget.

Alles wijst erop dat Bergwijn de overstap maakt naar Tottenham Hotspur, waardoor PSV in de laatste dagen van januari waarschijnlijk wél miljoenen te besteden heeft. De 22-jarige aanvaller levert vermoedelijk ruim dertig miljoen euro op. Faber heeft wel een idee wat voor spelers dan naar Eindhoven moeten komen.

"Ervaring en leiderschap", stelt Faber bij Studio Voetbal. "Er zit geen leiderschap in de selectie. We hebben nu een gedeeld leiderschap met Ibrahim Afellay, Denzel Dumfries, Nick Viergever en Daniel Schwaab, maar we hebben geen natuurlijke leider als Phillip Cocu of Mark van Bommel. We hebben ook doelpunten nodig en misschien wel meer. Dit moment moeten we aangrijpen voor de toekomst."

PSV faalde zondag opnieuw in de Eredivisie. FC Twente hield de Eindhovenaren in het Philips Stadion op een 1-1 gelijkspel. Na afloop werd de hoofdingang bestormd door woedende PSV-fans, die tijdens de wedstrijd pleitten voor een vertrek van technisch manager John de Jong.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws