Feyenoord naar Sittard voor restant bekerduel: 'Nog nooit eerder meegemaakt'

Feyenoord naar Sittard voor restant bekerduel: 'Nog nooit eerder meegemaakt'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 12:52ma 27-01-2020 om 12:52

Feyenoord reist dinsdag weer af naar Sittard om het restant van de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard uit te spelen. De wedstrijd werd vorige week gestaakt vanwege dichte mist. Het levert een situatie op die Jens Toornstra en Rick Karsdorp nog niet vaak hebben meegemaakt.

Voor Toornstra is het de eerste keer dat hij een wedstrijd uit moet spelen die vanwege de mist werd gestaakt. "Ik moet zeggen: dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Je moet het zien als een normale wedstrijd, die iets korter duurt", vertelt de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik ben benieuwd hoe die avond eruit gaat zien. Misschien is het wel weer mistig, kunnen we nog een keer terug."

Het was voor Feyenoord moeilijk om vorige week het spel te maken in Sittard, zo zag ook Toornstra. "Het veld was heel erg glad, heel erg zwaar ook. Tuurlijk, daar heeft Fortuna ook last van. Wij willen graag voetballen, maar dat word je dan wel moeilijk gemaakt. Dan moet je op een andere manier aan kansen zien te komen."

Rick Karsdorp heeft het één keer meegemaakt. "In de A1 heb ik het ook een keer meegemaakt, toen moesten we terug voor 40 minuten. Je moet zorgen dat je daar binnen een halfuur scoort, dan ben je gewoon een ronde verder."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws