Willem II schudt twee keer handen met Bayern: Ghanees-Duits duo komt in de zomer

Willem II schudt twee keer handen met Bayern: Ghanees-Duits duo komt in de zomer

28-01-2020 15:09 Laatste update: 19:41
153

Willem II heeft alvast twee nieuwe spelers voor het seizoen 2020/2021 gepresenteerd. De Tricolores hebben een dubbeldeal met Bayern München gesloten: spits Kwasi Wriedt en linksback Derrick Köhn maken in de zomer de overstap naar Tilburg.

Het Ghanees-Duitse duo heeft tot medio 2023 getekend, maakt Willem II bekend via de officiële kanalen. De twee zullen op een later moment officieel gepresenteerd worden.

De 25-jarige Wriedt speelt sinds 2017 voor het tweede elftal van Bayern München, kwam tot twee optredens namens het eerste van Der Rekordmeister en heeft bovendien twee interlands namens Ghana op zijn naam staan. De bij Hamburger SV opgeleide Köhn kwam ook in 2017 naar München, maar heeft zijn debuut voor de hoofdmacht nog niet gemaakt.

De selectie van Willem II voor 2020/2021 begint alvast vorm te krijgen. De verrassende nummer vier van Nederland maakte vrijdag al bekend dat de koopoptie in het huurcontract van Mike Trésor Ndayishimiye gelicht zal worden. Görkem Saglam werd onlangs vastgelegd als eerste winteraanwinst van het seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie