Van Persie heeft transferadvies voor Manchester United: 'Briljante speler'

Van Persie heeft transferadvies voor Manchester United: 'Briljante speler'

03-02-2020 22:45
13

Robin van Persie heeft via Twitter laten weten welke speler Manchester United volgens hem naar Old Trafford moet halen. De voormalig spits van The Red Devils ziet Edison Cavani als een geschikte versterking.

Van Persie reageerde met Cavani als antwoord op de vraag welke speler zijn voormalige werkgever deze zomer moet binnen halen. De oud-international noemt de spits van PSG een 'briljante speler' en ziet daarnaast nog een belangrijke reden om hem te halen.

Het contract van Cavani in Parijs loopt namelijk af en dus is hij in de zomer gratis op te halen voor Manchester United. De afgelopen transferperiode werd Cavani al in verband gebracht met een vertrek bij PSG. Zo zou hij naar Atletico Madrid hebben kunnen verkassen, terwijl ook Manchester United al genoemd werd als nieuwe werkgever, maar de spits bleef gewoon op zijn post in Parijs.

In de zomer van 2013 kwam Cavani over van Napoli, waar hij 104 keer wist te scoren in 138 officiële wedstrijden. Voor PSG staat de teller momenteel op 294 optredens, waarin hij 198 keer trefzeker was.