Brama lijdt onder opvallend besluit: Dit doet Wout heel veel pijn

Brama lijdt onder opvallend besluit: "Dit doet Wout heel veel pijn"

06-02-2020 08:04
43

Zaakwaarnemer Rob Groener noemt de situatie van Wout Brama bij FC Twente 'pijnlijk'. De routinier is sinds de winterstop geen enkele keer meer opgenomen in de wedstrijdselectie van trainer Gonzalo Garcia.

Het is onduidelijk waarom Brama is afgeserveerd in Enschede en zelf kiest de middenvelder ervoor om zich in stilzwijgen te hullen. Ook zijn zaakwaarnemer gaat niet in op details, maar wil wel kwijt wat de hele situatie met Brama doet. "Dit doet Wout heel veel pijn. Hij is vanuit Australië teruggekeerd om FC Twente te helpen in één seizoen terug te keren in de Eredivisie. Dat is gelukt en daar heeft Wout een belangrijke rol in gespeeld", zegt Groener in gesprek met De Telegraaf.

"Hij heeft zich altijd met hart en ziel voor de club ingezet. Dan is het wel heel pijnlijk als er nu zo met je wordt omgegaan. Deze beslissing is voor de gemiddelde voetbalkenner ook niet te begrijpen. Ik spreek heel veel mensen die vinden dat Wout met zijn kwaliteiten en ervaring in dit FC Twente-elftal thuishoort", aldus Groener. Brama speelde voor de winterstop negen wedstrijden voor FC Twente. Zijn laatste minuten maakte hij tegen RKC Waalwijk (3-0 nederlaag).