Mühren reageert fijntjes op teksten Kharchouch: 'Ik heb de regels erbij gepakt...'

Mühren reageert fijntjes op teksten Kharchouch: 'Ik heb de regels erbij gepakt...'

07-02-2020 23:44
12

Keuken Kampioen Divisie-topscorer Robert Mühren heeft vrijdag weer goede zaken gedaan in zijn strijd met Telstar-collega Reda Kharchouch. De spits van Cambuur maakte tegen MVV zijn twintigste en 21ste competitietreffer van het seizoen en liep weer twee doelpunten uit op Kharchouch.

Die had eerder deze week het vuurtje opgestookt door te beweren dat Mühren alleen maar scoort uit penalty's en intikkertjes. Tegen MVV scoorde hij ook inderdaad met een strafschop en een intikkertje. "Ik heb de reglementen er even bij gepakt. Die goals tellen even zwaar als die goal tegen NEC. Ik weet niet wat hij er precies mee bedoelde...", liet hij na afloop fijntjes weten aan FOX Sports.

Mühren ligt op koers om in de voetsporen te treden van Johan Zuidema en Harry van der Laan, die ooit namens Cambuur topscorer van de Eerste Divisie werden. Interviewer Mark van Rijswijk zag dat die twee op precies dezelfde plek zaten tijdens het maken van de selectiefoto: Cambuur hield deze week een nieuwe fotoshoot, maar Mühren wilde liever staan dan op de eerste rij zitten. "Ik ben een grote jongen, dus dan moet ik staan. Ik geloof niet zo in sprookjes... Ik ga mijn best doen om topscorer te worden. En als ik het niet word, heb ik dat aan mezelf te wijten."