Meer Twente-info over Brama lekt uit: 'Hij is niet de man zoals jullie hem zien'

Meer Twente-info over Brama lekt uit: 'Hij is niet de man zoals jullie hem zien'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 10:45wo 12-02-2020 om 10:45

Wout Brama is een splijtzwam in de kleedkamer van FC Twente. Dat heeft Sander Boschker dinsdagavond duidelijk gemaakt in een gesprek met de supporters. RTV Oost heeft een opname in handen gekregen en noemt de naam van Boschker wél.

Volgens Boschker denkt Brama dat hij 'dé man' is. "Wout zorgt voor wrijving. Hij beïnvloedt jongens door zijn manier van praten en zijn gedrag. Hij vindt dat hij moet spelen en dan is hij heel cynisch. Andere jongens gaan daar niet beter door spelen", aldus de assistent-trainer.

"Als jullie elke keer zingen over Woutje Brama, dan speel je wel met sentimenten. Ik begrijp het heel goed, omdat Wout iemand van de club is. Maar Wout is niet de redder, de man zoals jullie hem zien."

Ook hoofdtrainer Gonzalo Garcia wordt geciteerd door RTV Oost. Hij deelt de mening van Boschker. "Hij (Brama, red.) gebruikt zijn macht en is goed bevriend met de pers. Het is een lang verhaal op meerdere vlakken. Hij is boos omdat hij niet speelt en dat heeft een slechte invloed op de rest van de groep."

Woensdagochtend maakte TC/Tubantia al bekend dat de technische staf van FC Twente Brama heeft laten vallen in het gesprek met de supporters. De geplaagde ploeg verloor dinsdagavond kansloos van FC Emmen (2-0) en werd bij terugkomst in Enschede opgewacht door tientallen fans.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws