Hopen op langer verblijf Advocaat bij Feyenoord: 'Wil er vier spelers bij hebben'

Hopen op langer verblijf Advocaat bij Feyenoord: 'Wil er vier spelers bij hebben'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:39di 18-02-2020 om 08:39

Jan Boskamp hoopt dat Dick Advocaat ook volgend seizoen voor de groep staat bij Feyenoord en blikt alvast vooruit op de wedstrijd tussen Getafe en Ajax in de knock-outfase van de Europa League.

Feyenoord had afgelopen weekend alle mogelijke moeite om PEC Zwolle van zich af te schudden, maar ging uiteindelijk 'gewoon' weer met de drie punten aan de haal. "Als je liefhebber bent, dan heb je genoten", vertelt Boskamp in Koffie met Boskamp van Veronica Inside. "Maar de eerste 25 minuten, toen had ik al twee keistenen door mijn televisie gegooid. Dat was toch slecht."

Boskamp hoopt dat Advocaat ook volgend seizoen voor de groep staat in De Kuip en verwacht dat de Kleine Generaal nieuwe spelers wil zien. "Ik hoop van wel. De groep blijft bij elkaar, plus vier. Ik denk dat hij er vier spelers bij wil hebben. Dickie kennende... Niemand praat erover dat hij mee wil doen om de prijzen. Nu is hij Jezus Christus en zijn broer. Hij wil meedoen om de prijzen, dan moeten ze investeren."

Getafe-Ajax
Tot slot kijkt Boskamp ook alvast vooruit op het treffen tussen Getafe en Ajax in de Europa League. "Getafe is een kloteploeg. Het is een agressieve ploeg, maar positief agressief. Verdedigend staan ze goed, maar ze kunnen ook over het hele veld één tegen één spelen", aldus Boskamp. Vooral over Hakim Ziyech maakt hij zich zorgen. "Als je hem twee keer aanpakt gaat hij zeiken. Afgelopen week tegen Barcelona, daar zaten allemaal van die overtredingen bij. Van die irritante overtredingen", sluit Boskamp af.

Poll

Moet Feyenoord Advocaat ook volgend seizoen voor de groep houden in De Kuip?

(2632 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws