'Premier League-clubs blijven alert, ook Sevilla en Real Betis willen Kökçü'

'Premier League-clubs blijven alert, ook Sevilla en Real Betis willen Kökçü'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 06:40wo 26-02-2020 om 06:40

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 11:13wo 26-02-2020 om 11:13

Orkun Kökçü kan rekenen op interesse uit de Premier League en de Primera División. De middenvelder van Feyenoord staat nog tot medio 2023 onder contract in Rotterdam, maar onder meer Arsenal, Chelsea, Sevilla en Real Betis willen hem weghalen uit De Kuip.

Dat meldt Voetbal International. Feyenoord is bezig om het contract van Kökçü open te breken en is van plan hem een hoger salaris te bieden in de hoop hem langer bij de club te houden. Ook kan het dan in de toekomst een hogere transfersom vragen voor Kökçü. 

De middenvelder zelf hoeft niet de hoofdprijs te ontvangen bij zijn volgende club. Die zou hij wel kunnen krijgen bij Sevilla, waar de technische baas Monchi al bezig is met een mogelijke transfer. Ook Real Betis wil zaken doen met Feyenoord. Vanuit de Premier League wordt Kökçü gevolgd door Arsenal, maar nu ook door Chelsea.

Kökçü zelf blijft het liefst nog een jaar bij Feyenoord. Met het EK van aankomende zomer voor de deur wil hij het liefst pas volgend seizoen een volgende stap maken. Kökçü wil dat Feyenoord nog iets overhoudt aan een transfer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws