Swart vol ongeloof: 'Stengs had een vrije middag, Idrissi deed wat hij wilde...'

Swart vol ongeloof: 'Stengs had een vrije middag, Idrissi deed wat hij wilde...'

02-03-2020 16:48
195

Sjaak Swart wist zondagavond niet wat hij zag: Ajax kreeg tegen AZ bij vlagen alle hoeken van de eigen Johan Cruijff Arena te zien en zag de Alkmaarders langszij komen. Mister Ajax spuwde zijn gal in de nieuwste aflevering van Alles op Swart. Bekijk hem hieronder!

Swart zag hoe Ajax de rode loper uitrolde voor de AZ-voorhoede. "Die hebben drie voorwaartsen, die drie, vier wedstrijden geen bal geraakt hebben. En die laat je zo vrij voetballen... Stengs heeft een vrije middag gehad, daar liep niemand bij. Idrissi kon doen wat hij wilde met de bal. Boadu stond steeds één tegen één. Dat is ongelooflijk."

Dat Hakim Ziyech zijn frustraties de vrije loop liet na zijn wissel, begreep Mister Ajax volkomen. "Die jongen is drie, vier weken geblesseerd geweest, die moet het opeens maken, die gaat het forceren. Dat begrijp ik. Hij gaf heel veel verkeerde ballen, maar dat deden ze allemaal", aldus Swart, die Sergiño Dest en Perr Schuurs uitlichtte. "Die deden gewoon met de tegenpartij mee. Ongelooflijk dat dit kan gebeuren!"