Hevig topscorersgevecht in Keuken Kampioen Divisie: 'Mooi toch zo'n strijd?'

Hevig topscorersgevecht in Keuken Kampioen Divisie: 'Mooi toch zo'n strijd?'

10-03-2020 21:46 Laatste update: 21:51
8

Robert Mühren is in bloedvorm bij SC Cambuur Leeuwarden en is momenteel topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. In de jacht op de topscorerstitel heeft de spits concurrentie van Reda Kharchouch.

De 24-jarige aanvaller van Telstar daagde Mühren onlangs nog uit in de strijd om de titel. Kharchouch vond bovendien dat de Cambuur-spits veel scoorde uit intikkers en penalty's, maar dat is ondertussen wel veranderd. "Sinds ik zei dat hij alleen maar makkelijke goals maakt, heeft hij een paar hele mooie gemaakt. Mooi toch zo'n strijd? Elkaar een beetje prikken", reageert Kharchouch in gesprek met Voetbal International.

Wedden

Meer odds

Momenteel maakt Mühren de ene wondergoal na de andere bij Cambuur, dat momenteel met vier punten voorsprong op De Graafschap aan kop gaat in de Keuken Kampioen Divisie. Kharchouch ziet Mühren dan ook als de voornaamste kandidaat voor de topscorerstitel. "Hij is favoriet, Mühren krijgt zes, acht kansen in een wedstrijd, ik krijg er twee of drie. Dat is het verschil."

Met nog negen wedstrijden te gaan, is Mühren op dit moment de topscorer. De Cambuur-aanvaller staat op 26 doelpunten en heeft daarmee een voorsprong van zes treffers op Kharchouch.