Sierhuis in shock door zelfmoord 'fantastische' clubarts: 'Je zag het aan niets'

Sierhuis in shock door zelfmoord 'fantastische' clubarts: 'Je zag het aan niets'

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 14:47wo 08-04-2020 om 14:47

Kaj Sierhuis werd afgelopen weekend opgeschrikt door dramatisch nieuws. Bernard Gonzalez, de zestigjarige clubarts van Stade Reims, pleegde zelfmoord, nadat hij was getroffen door het coronavirus.

Sierhuis spreekt van een 'hele grote shock'. De 21-jarige spits kwam afgelopen winter over van FC Groningen en raakte in zijn eerste wedstrijd voor Stade Reims geblesseerd. Daardoor zag hij Gonzalez bijna dagelijks. "Iedereen bij de club is erg geschrokken. Niemand zag het eigenlijk aankomen", vertelt Sierhuis aan VTBL.

"Het was een ontzettend vriendelijke man die eigenlijk altijd goedlachs was. Je zag aan niets dat hij mogelijk niet gelukkig was in het leven", vervolgt Sierhuis. "Hij was enorm goed voor de spelers en we konden altijd bij hem terecht. Ik had veel met hem te maken, omdat ik geblesseerd was. Hij leidde mijn revalidatie. Ik kwam dagelijks bij hem langs voor testjes en dergelijke."

Sierhuis raakte in korte tijd onder de indruk van Gonzalez. "In die maanden dat ik hem heb leren kennen was het een fantastische man. Ik ben heel erg geschrokken dat dit is gebeurd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws