'Ziyech-discussie' op de voet gevolgd: 'Denk niet dat ik ermee te maken krijg'

'Ziyech-discussie' op de voet gevolgd: 'Denk niet dat ik ermee te maken krijg'

09-04-2020 10:14
10

Karim El Ahmadi volgt de discussie over spelerscontracten en het verschuiven van de transferperiode op de voet. Zelf beschikt de 35-jarige middenvelder over een aflopende verbintenis bij Al-Ittihad uit Saudi-Arabië.

El Ahmadi ziet dat er aan een scenario wordt gewerkt, waarmee spelers nog het seizoen afmaken bij hun huidige club, terwijl ze officieel al elders onder contract staan. "Zoals Hakim Ziyech, die dan al van Chelsea is, terwijl Ajax dan misschien nog moet voetballen", constateert de routinier in het Algemeen Dagblad.

"Ik denk niet dat ik er nog mee te maken krijg, omdat het straks toch onmogelijk is hier nog te voetballen", doelt El Ahmadi op de extreme hitte én het feit dat het hoogtepunt van de coronacrisis nog niet is bereikt in Saudi-Arabië. "Het is een vreemde situatie, niemand heeft er ooit mee te maken gehad. De FIFA en de UEFA zullen wel een oplossing bedenken toch?''

El Ahmadi, die al met Feyenoord en FC Twente flirtte, denkt in elk geval niet aan stoppen tijdens de coronacrisis. "Zo stoppen, dat is natuurlijk gek. Maar ik heb zelf sowieso nooit overwogen om er nu al een punt achter te zetten. Ik wil absoluut nog een seizoen voetballen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!