Sporkslede rekent Ajax-spelers tot clientèle: 'De Ligt zag dat en stuurde bericht'

Sporkslede rekent Ajax-spelers tot clientèle: 'De Ligt zag dat en stuurde bericht'

13-04-2020 17:50
19

Fabian Sporkslede timmert naast het voetbal aan de weg met zijn eigen bedrijf Amplify. De 26-jarige verdediger van RKC Waalwijk kwam samen met zijn compagnon Marc Klok op de proppen met de Normatec, dat helpt om de benen fris te houden door afvalstoffen te verwijderen.

Onder meer Ajax-spelers David Neres en Nicolás Tagliafico maken gebruik van het apparaat. Jasper Cillessen was de eerste grote klant. "Matthijs de Ligt zag dat bij het Nederlands elftal en stuurde vervolgens ook een berichtje", vertelt Sporkslede aan Ajax Showtime.

Wedden

Meer odds

"Toen hebben we echt stappen gemaakt", aldus de oud-speler van Ajax, Willem II en NAC Breda. "We mochten Matthijs namelijk naar buiten toe gebruiken om ons bedrijf te promoten. Die jongens vinden het leuk waar ik mee bezig ben en willen mij graag helpen. Ze maken dan een uitzondering. Er zitten verder geen zaakwaarnemers tussen, al zullen die niet altijd even blij zijn."

Ook bij zijn oude club Ajax is de Normatec een ingeburgerd begrip. "Tagliafico kocht bij ons een Normatec en twee dagen later kregen we een berichtje dat Martínez er ook eentje wilde." Verder doen onder meer Neres, Ryan Babel en Noussair Mazraoui een beroep op Sporkslede, net als talent Brian Brobbey. "Een stap naar het eerste zetten is toch aanpoten. En deze spullen kunnen net dat ene procent verschil maken bij die overgang."

De RKC'er wil discreet blijven, dus aan Tagliafico vragen om zijn apparaat aan te prijzen bij landgenoot Lionel Messi doet hij niet. "Nu moet ik wel zeggen dat Firpo, die linksback van Barça, een paar maanden geleden iets gekocht heeft. Dan ga je toch denken: zullen ze het er in de kleedkamer over hebben?"

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Special delivery day! @phil.coutinho enjoy the @gamereadyofficial and goodluck this season 🙏🏽💪🏽

Een bericht gedeeld door Amplify Sports Equipment (@amplifyse) op