'Kuyt (39) legt aanbieding van Feyenoord naast zich neer'

'Kuyt (39) legt aanbieding van Feyenoord naast zich neer'

Gepubliceerd: dinsdag 21 april 2020 om 22:52di 21-04-2020 om 22:52

Dirk Kuyt was in beeld om de nieuwe trainer te worden van Feyenoord O21, maar de Katwijker heeft die kans aan zich voorbij laten gaan. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Kuyt moest Feyenoord O21 leiden in de nieuwe opgerichte jeugdcompetitie. Maar volgens het AD wil hij 'zoveel mogelijk rondkijken op diverse trainingsvelden'. Kuyt is volgens de krant 'voorbestemd om hoofdtrainer te worden, zowel bij de jeugd en het eerste elftal van Feyenoord als bij diverse clubs in het buitenland.'

Kuyt was het afgelopen seizoen hoofdtrainer van Feyenoord O19. Hij heeft er geen geheim van gemaakt op eigen benen te willen staan als hoofdtrainer. "Ik wil graag voetbaltrainer worden en dan misschien in een manager-achtige rol. We gaan zien hoe het loopt", zei hij onlangs bij Feyenoord TV. "Ik wil zo dicht mogelijk op het veld staan en heb met Feyenoord O19 ervaren hoe mooi dat is en hoe belangrijk voetbal voor mij is."

"Ik wil beginnen als trainer en misschien is er in Nederland een manager-achtige rol mogelijk is zoals in Engeland. Dan moet je denken aan Benítez en Ferguson die dat jaren op hun manier hebben gedaan. Ik denk dat mij dat heel goed ligt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws