'Feyenoord wil door met Ié en duo, belangstelling voor drie spelers'

'Feyenoord wil door met Ié en duo, belangstelling voor drie spelers'

05-05-2020 12:45
101

Feyenoord wil langer door met Edgar Ié. De club onderzoekt de mogelijkheden om de verdediger voor nóg een seizoen te huren van Trabzonspor.

Dat meldt Voetbal International in een analyse over Feyenoord. Ié verwierf na zijn komst in De Kuip meteen een soort cultstatus. Hij kwam tot elf optredens in het shirt van Feyenoord. In de laatste fase van het seizoen koos trainer Dick Advocaat echter voor een centrum met Eric Botteghin en topaankoop Marcos Senesi. 

Feyenoord wil volgens VI ook verder met Botteghin en Leroy Fer, maar zij zullen wel genoegen moeten nemen met een lager salaris. Oguzhan Özyakup werd 'onder gunstige voorwaarden' gehuurd van Besiktas. Het is aan Advocaat of hij de middenvelder weer op huurbasis binnen wil halen.

De interesse van Feyenoord in Vitesse-topscorer Bryan Linssen is niet nieuw. Ook Joey Veerman van sc Heerenveen wordt genoemd en Advocaat vindt Fortuna Sittard-speler Mark Diemers volgens VI 'een interessante speler'. 'Probleem is dat Feyenoord het geld maar één keer kan uitgeven, terwijl de window lang duurt. De verwachting is dat door alle ontwikkelingen veel spelers op de markt komen die normaal gesproken voor Feyenoord niet haalbaar zijn', schrijft VI.