Janssen tipt Feyenoord: 'Geen twijfel, ik zou het doen als ik Feyenoord was'

Janssen tipt Feyenoord: 'Geen twijfel, ik zou het doen als ik Feyenoord was'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 11:37zo 31-05-2020 om 11:37

Het is een aderlating voor 'zijn' Vitesse, maar Theo Janssen begrijpt volledig dat Bryan Linssen de Arnhemse club transfervrij gaat verlaten. Dat zegt de Studio Voetbal-analist tegen Veronica Inside.

Janssen heeft niet geprobeerd Linssen te overtuigen van een langer Vitesse-verblijf. "Nee, dat is niet aan mij. Hij is 29, heeft het heel goed gedaan en wil graag een stap maken, ook financieel. Heel eerlijk: bij Vitesse ga je natuurlijk nooit hetzelfde verdienen als bij een topclub of een club in het buitenland, dus ik snap zijn keuze", aldus oud-voetballer.

"Dan hoor je mensen: hij gaat voor het geld. Linssen is 29... Als je ergens drie keer zoveel kan verdienen, dan zijn er heel weinig mensen die zeggen: ik blijf. Ik hoop dat hij een goede transfer maakt en als hij straks terugkijkt, tevreden is met zijn keuze."

Feyenoord zou goed bij Linssen passen, stelt Janssen. De transfer ketste onlangs af op de financiën. "Als je bij Vitesse al zoveel goals maakt, waarom zou je dat bij Feyenoord dan niet doen? Daar heb ik geen twijfels over. Ik zou het doen als ik Feyenoord was."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: Feyenoord moet Linssen alsnog proberen binnen te halen

(8387 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws