Transferadvies voor Chelsea: 'Altijd Tagliafico, hij is geweldig, de beste optie'

Transferadvies voor Chelsea: 'Altijd Tagliafico, hij is geweldig, de beste optie'

08-06-2020 17:53
32

Chelsea lijkt zijn zinnen te hebben gezet op Ben Chilwell in de zoektocht naar een nieuwe linksback, maar Nicolás Tagliafico is een betere optie. Ajax zit bovendien veel minder hoog in de boom, stelt Don Hutchison.

De oud-speler van West Ham United, Everton en Liverpool wordt bij ESPN gevraagd om een keuze te maken tussen Chilwell en Tagliafico. Waar Leicester City zo'n tachtig miljoen euro verlangt voor de Engelse verdediger, kan de Argentijn naar verluidt voor 25 miljoen vertrekken uit Amsterdam.

Wedden

Meer odds

Dat is echter niet de enige reden van Hutchison om voor de Ajacied te kiezen. "Ik zou altijd voor Tagliafico gaan. Kijk alleen al naar de transfersommen: Chilwell kost tachtig tot negentig miljoen. Dat vind ik een astronomisch bedrag", zegt de voormalig Schots international. "In Europa zie ik veel linksachters die heel goed zijn, zo niet beter. Denk aan Marvin Plattenhardt (Hertha BSC) en Philipp Max (FC Augsburg)."

"Maar ik denk dat Tagliafico van Ajax de beste optie is", aldus Hutchison. "Hij is geweldig en hij kost lang geen tachtig miljoen, minder dan de helft, geloof ik. Hij zou mijn keuze zijn, de Argentijn."