AD: 'Unieke uitzending' Veronica Inside, voor het eerst zonder reclameblok

AD: 'Unieke uitzending' Veronica Inside, voor het eerst zonder reclameblok

22-06-2020 16:51 Laatste update: 17:13
73

Veronica Inside zal maandagavond worden uitgezonden, maar voor het eerst zónder reclameblok. Dat meldt het Algemeen Dagblad op basis van insiders.

Meerdere BN'ers riepen op tot een boycot naar aanleiding van een grap van Johan Derksen, die rapper Akwasi gekscherend vergeleek met een Zwarte Piet. Akwasi dreigde op de Dam een Zwarte Piet 'op zijn gezicht' te trappen als hij er een tegenkwam. De grap van Derksen kwam hem op veel kritiek te staan en daarom werd er door BN'ers om een boycot gevraagd.

De adverteerders lijken aan de oproep gehoor te geven, meldt het AD. Derksen krijgt niet enkel kritiek, maar ook steun. Daar is de hashtag TeamJohanDerksen voor in het leven geroepen.

Veronica Inside begint maandagavond om 20.30 uur en gaat in een keer door tot 21.45 uur, zonder reclameblok dus. Het AD spreekt van een 'unieke uitzending'.

Comments gesloten
De reactiemogelijkheid onder dit bericht is uitgeschakeld. We begrijpen dat de situatie rond Johan Derksen tot veel discussie leidt in de community, maar vanwege de grote hoeveelheid reacties is het onmogelijk om alle comments op dit moment goed te modereren. Helaas zitten er onder de reacties veel opmerkingen die wij niet tolereren. We hopen op jullie begrip en roepen iedereen op om op normale wijze te discussiëren.