'Geweldig dat Robben dit doet, hij heeft helemaal niets te verliezen man'

'Geweldig dat Robben dit doet, hij heeft helemaal niets te verliezen man'

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 14:31zo 28-06-2020 om 14:31

Laatste update: zondag 28 juni 2020 om 14:40zo 28-06-2020 om 14:40

Martin Drent is in de wolken met de terugkeer van Arjen Robben bij FC Groningen. De oud-spits was actief bij de Trots van het Noorden, toen de zestienjarige Bedummer zijn debuut mocht maken.

"Ik weet nog dat hij werd voorgesteld, uit bij RKC", zegt Drent tegen het Algemeen Dagblad. "Jong pikkie uit de A1. Nou, dit is Arjen uit de jeugd, hij gaat vandaag met ons mee. Hij viel in en liep iedereen voorbij. We stonden allemaal te kijken: wat gebeurt hier nou?" Ook voor de camera van FOX Sports rept hij van 'een bijzonder' debuut. "Je verwacht niet dat hij ging spelen, maar hij viel in en toen dachten wij: dit is heel bijzonder."

Drent had niet verwacht dat Robben terug zou komen op zijn besluit om te stoppen. "Ik zag hem al bij Bayern meetrainen en dacht: poeh, wat is hij nog fit. Het verrast me toch wel. Arjen blijft meestal wel bij zijn keuzes. Hij koos om te stoppen, maar gelukkig voor FC Groningen komt hij daar nu op terug."

Volgens Drent is het extra bijzonder, omdat Robben niet voor een Nederlandse topclub, maar voor Groningen kiest. "Robben terug man, geweldig dat hij dit doet. Ik hoor mensen zeggen: hij heeft toch alleen maar wat te verliezen? Onzin, hij heeft helemaal niets te verliezen. Zelfs als zijn terugkeer niet slaagt, loopt hij straks met applaus van het veld. Honderd procent."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws