RTV Rijnmond: Conteh-climax nadert voor Feyenoord, keuring 'belangrijk moment'

RTV Rijnmond: Conteh-climax nadert voor Feyenoord, keuring 'belangrijk moment'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 12:55wo 01-07-2020 om 12:55

Laatste update: woensdag 1 juli 2020 om 13:33wo 01-07-2020 om 13:33

Alleen een medische keuring scheidt Feyenoord nog van het binnenhalen van St. Pauli-aanvaller Christian Conteh. Deze zal binnenkort al plaatsvinden, maar is zeker nog geen formaliteit, stelt RTV Rijnmond.

Dat Feyenoord – met het oog op de langdurige afwezigheid van Luis Sinisterra – een linksbuiten zocht, was al langer bekend: Conteh kan gratis opgepikt worden bij St. Pauli, Feyenoord hoopt hem dan ook snel te presenteren. Zijn medische keuring wordt volgens RTV Rijnmond echter 'een belangrijk moment', gezien zijn medische dossier. Conteh kampt met een hamstringblessure en kwam sinds eind oktober niet meer in actie.

Als deze echter zonder problemen wordt doorstaan, heeft Feyenoord na Mark Diemers zijn tweede nieuweling binnen. Trainer Dick Advocaat zou echter nóg een aanvaller aan de selectie toe willen voegen, die er meteen kan staan: Conteh is juist een speler die gehaald wordt met het oog op de toekomst. Verder hoopt De Kleine Generaal nog op een centrale verdediger, nu Eric Botteghin op het punt staat om transfervrij te vertrekken: naar verwachting is oude bekende Edgar Ié de aangewezen kandidaat voor die vacature. Feyenoord legde recentelijk al middenvelder Orkun Kökcü en Leroy Fer vast.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws