FC Twente zoekt naar tien spelers: Ook dan zullen we niet compleet zijn

FC Twente zoekt naar tien spelers: "Ook dan zullen we niet compleet zijn"

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 15:47ma 06-07-2020 om 15:47

Ron Jans is naast hoofdtrainer deze week ook 'assistent-scout' bij FC Twente. De coach moet flink aan de bak op de transfermarkt de komende weken, want de Tukkers willen nog zeker tien spelers aantrekken.

Wie dat worden, weet Jans zelf ook nog niet. "Ik lees zoveel namen over FC Twente en soms klopt het wel dat we bijvoorbeeld interesse hebben in een speler, dat we hem kennen. Anderen klopt helemaal niets van", aldus de trainer tegen RTV Oost. "Als spelers hier zijn wil ik best wat over ze vertellen, hoewel ze dat het beste zelf kunnen doen, maar als ze er niet zijn heb je aan mij helemaal niets. Want het heeft helemaal geen zin om op namen in te gaan als trainer, vind ik."

Tegen FOX Sports laat Jans weten dat hij voor 27 juli veel nieuwe spelers te hebben aangetrokken. "Daar zullen ook huurlingen tussen zitten omdat we met een beperkt budget werken. Op 27 juli denk ik dat we nieuwe spelers hebben, maar ook dan zullen we nog niet compleet zijn", aldus Jans. "In de afgelopen weken ben ik ook een soort assistent-scout geweest. We steken veel tijd en energie in het zoeken van nieuwe spelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws