Update: 'Deal tussen PSV en Anderlecht kan niet meer afspringen'

Update: 'Deal tussen PSV en Anderlecht kan niet meer afspringen'

Gepubliceerd: woensdag 8 juli 2020 om 22:37wo 08-07-2020 om 22:37

Laatste update: zaterdag 11 juli 2020 om 09:35za 11-07-2020 om 09:35

Derrick Luckassen staat op het punt om voor de tweede keer door PSV aan Anderlecht verhuurd te worden. Volgens De Telegraaf zal de 25-jarige verdediger wél zijn contract bij de Eindhovenaren verlengen.

Luckassen bracht het afgelopen seizoen al op huurbasis door bij Anderlecht: Paars-Wit lichtte de koopoptie in de huurovereenkomst met PSV niet, maar wilde de Amsterdammer wél nog een keer huren. Zaterdagavond bezocht Luckassen al een oefenduel van de Belgen: volgens De Telegraaf moeten nu alleen de laatste details nog besproken worden, voordat de huurovereenkomst definitief bekrachtigd kan worden.

Hierbij zal ook een contractverlenging ter sprake komen: Luckassen ligt nog tot 2022 vast, maar PSV wil hem één jaar langer binnenboord houden. De kans dat hij ooit nog het rood-witte shirt zal dragen, lijkt evenwel niet groot. PSV hoopt vooral dat het zijn aankoopbedrag van vijf miljoen euro ooit nog terug kan verdienen, vermoedt De Telegraaf: mocht Luckassen het goed doen bij Anderlecht, dan maakt dat zijn transferwaarde ook hoger.

Luckassen verklaarde eerder al dat hij het wel geloofde, ondanks zijn doorlopende contract. Afgelopen seizoen kwam hij tot 21 officiële optredens namens Anderlecht.

Update: RSC Anderlecht staat op het punt om Luckassen opnieuw te huren van PSV. Het Laatste Nieuws meldt dat de deal zo goed als rond is en volgens beide partijen niet zal afspringen. De verdediger zal echter nog niet in actie komen in de oefenpartij tegen STVV van zaterdag.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws