'Meerdere clubs uit grote competities' willen Koopmeiners: 'Kan opeens los gaan'

'Meerdere clubs uit grote competities' willen Koopmeiners: 'Kan opeens los gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 08:38za 11-07-2020 om 08:38

AZ moet zien te voorkomen dat de succesploeg van coach Arne Slot volledig uit elkaar valt deze zomer, maar of technisch directeur Max Huiberts daarin slaagt is de vraag. Vooral voor middenvelder Teun Koopmeiners is belangstelling.

Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez laat aan de NOS weten dat er voor zijn spelers Myron Boadu, Owen Wijndal, Calvin Stengs en Pantelis Hatzidiakos op dit moment nog geen concrete interesse is. Die interesse is er voor Koopmeiners wél, zegt zijn manager Bart Baving. "Er is belangstelling van meerdere clubs uit vijf grote competities, maar of dat interessant genoeg is, moet nog blijken."

Baving merkt desondanks dat het nog rustiger is op de transfermarkt dan in voorgaande jaren. "Veel competities lopen nog, clubs willen wachten tot het seizoen voorbij is. En ook grote clubs weten gewoon nog niet precies wat de gevolgen van de coronacrisis zijn. Het is een aparte transfermarkt zo."

Koopmeiners gaf zelf al aan dat er interesse uit de Premier League voor hem is. Arsenal zou de aanvoerder van AZ volgen. Zelf wil hij een transfer niet uitsluiten. "Hoe het gaat verlopen? Schiet mij maar lek... We weten hoe gek de voetbalwereld is en dat het opeens op een dag bij iemand los kan gaan."

De Alkmaarders zagen Oussama Idrissi al een transferwens uitspreken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Koopmeiners een aanwinst zijn voor clubs als Arsenal?

(1438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws