Gerucht uit Mexico: PSV is topschutter van Cruz Azul nog niet uit het oog verloren

Gerucht uit Mexico: PSV is topschutter van Cruz Azul nog niet uit het oog verloren

17-07-2020 17:48
54

PSV is nog steeds in de race om Cruz Azul-spits Jonathan Rodríguez. In april werd de club uit Eindhoven voor het eerst gelinkt aan de 27-jarige spits, maar daarna werd het stil. Naar verluidt wil PSV aankomende zomer weer een poging wagen hem naar Nederland te halen. 

Dat meldt ESPN Deportes. Na de eerste interesse rondom Rodríguez werd het echter stil: de coronacrisis gooide roet in het eten. Cruz Azul wil naar verluidt minstens vijftien miljoen euro vangen voor de aanvaller. Het is dan ook nog niet bekend of het daadwerkelijk tot een bod gaat komen van PSV.

Voor de uitbraak van het coronavirus verkeerde de 27-jarige Mexicaan in bloedvorm: hij wist tien keer te scoren in elf wedstrijden. Hij stond dan ook bovenaan de topscorerslijst op het hoogste niveau van Mexico. Scouts van de club uit Eindhoven zouden hem al meerdere keren bekeken hebben. ESPN Deportes meldt ook dat Cagliari interesse heeft in de topschutter.

'Cabecita', de bijnaam van Rodríguez, lijkt open te staan voor een stap naar Europa, maar Cruz Azul werkt niet eerder mee dan wanneer het gevraagde bedrag op tafel komt.